Zoek
Sluit dit zoekvak.

GameMeneer (Don de Jong), vermogen, salaris en meer

gamemeneer salaris

GameMeneer (Don de Jong) is een Nederlandse youtuber, gamer en entertainer die vooral bekend is om zijn humoristische video’s waarin hij verschillende games speelt en becommentarieert. Hij heeft meer dan 1,1 miljoen abonnees op zijn hoofdkanaal GameMeneer, waar hij bijna dagelijks een nieuwe video uploadt. Hij heeft ook een tweede kanaal genaamd Makkers, waar hij samenwerkt met andere youtubers.

Daarnaast is hij actief op andere sociale media platforms, zoals Instagram, TikTok en Twitch. GameMeneer (Don de Jong) is een van de meest populaire en invloedrijke youtubers van Nederland, met een geschat vermogen van meer dan een miljoen euro. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over GameMeneer (Don de Jong), zoals zijn salaris, vermogen, auto’s, huis en meer.

Wie is GameMeneer (Don de Jong)?

GameMeneer (Don de Jong) is geboren op 28 maart 1990 in Rijpwetering. Hij heeft geen broers of zussen. Hij heeft ook een pacemaker, een apparaatje dat ervoor zorgt dat zijn hart in het juiste ritme blijft pompen.

Dat vertelde hij op YouTube aan zijn kijkers in 2015. Hij begon al op jonge leeftijd met het maken van video’s met de camera van zijn vader. Hij was ook geïnteresseerd in games en speelde onder andere Minecraft, Call of Duty en FIFA.

  • Na de middelbare school volgde hij een opleiding tot bouwkundig tekenaar, maar hij besloot al snel om zich volledig te richten op zijn YouTube-carrière. In 2013 startte hij zijn YouTube-kanaal onder de naam GameMeneer. In het begin maakte hij vooral parodieën en muziekvideo’s, maar later ging hij ook andere soorten video’s maken, zoals Q&A’s, experimenten en gamevideo’s. Hij ontwikkelde een eigen stijl van droge en absurdistische humor, die veel mensen aansprak.
  • Hij groeide snel in populariteit en bereikte in 2021 de mijlpaal van 1 miljoen abonnees op zijn hoofdkanaal. Inmiddels heeft hij meer dan 1,1 miljoen abonnees op dat kanaal, en meer dan 300.000 abonnees op zijn tweede kanaal. Hij werkt samen met een vast team van vrienden en collega’s, waaronder Joost Bouhof, Jeremy Frieser, LinkTijger, Duncan Massink, Ronald Vledder en Pascal Scherpenkate.

Samen hebben ze ook een mediabedrijf opgericht, Makkers Media, dat video’s produceert voor verschillende klanten en projecten. GameMeneer (Don de Jong) is niet alleen actief op YouTube, maar ook op andere sociale media platforms, zoals Instagram, TikTok en Twitch. Hij heeft ook een eigen kledinglijn, de GMNR Store. GameMeneer (Don de Jong) is ook betrokken bij maatschappelijke initiatieven, zoals Stichting Opkikker, die zich inzet voor ernstig zieke kinderen en hun gezinnen.

Wat is het salaris van Don de Jong?

Het salaris van Don de Jong hangt af van verschillende factoren, zoals het aantal views, abonnees, advertenties en sponsors die hij heeft op YouTube en andere platforms. Er is geen officiële informatie bekend over zijn exacte salaris, maar er zijn wel schattingen gemaakt op basis van publiek beschikbare gegevens.

Een manier om zijn salaris te schatten is door te kijken naar zijn YouTube-inkomsten uit advertenties. Volgens de website Social Blade verdient Don de Jong ongeveer €500 per dag en €180.000 per jaar aan advertenties op zijn video’s.

  • Dit is echter een ruwe schatting, die kan variëren afhankelijk van de kwaliteit en kwantiteit van de advertenties die op zijn video’s verschijnen. Bovendien verdient Don de Jong ook geld aan andere bronnen op YouTube, zoals YouTube Premium, Super Chat, Super Stickers, Super Thanks, Channel Membership en Shopping.
  • Daarnaast heeft hij ook inkomsten uit andere activiteiten, zoals zijn eigen kledinglijn GMNR Store en zijn samenwerking met andere youtubers binnen Makkers Media. Het exacte bedrag dat Don de Jong verdient aan al deze bronnen is niet bekend, maar het is waarschijnlijk aanzienlijk hoger dan zijn YouTube-inkomsten alleen.

Wat is het vermogen van GameMeneer (Don de Jong)?

Het vermogen van GameMeneer (Don de Jong) is het totaal van al zijn bezittingen minus al zijn schulden. Het is dus niet hetzelfde als zijn salaris of inkomen. Het vermogen van GameMeneer (Don de Jong) is moeilijk te bepalen, omdat hij niet veel informatie deelt over zijn financiële situatie. Er zijn echter verschillende websites die een schatting maken van zijn vermogen op basis van publiek beschikbare gegevens.

Deze schattingen lopen echter sterk uiteen, van €1 miljoen tot €60 miljoen. Een mogelijke verklaring voor deze grote verschillen is dat sommige websites rekening houden met meer factoren dan andere, zoals zijn investeringen, belastingen, levensstijl en kosten.

Een andere verklaring is dat sommige websites verouderde of onbetrouwbare gegevens gebruiken. Het is dus belangrijk om kritisch te zijn bij het lezen van deze schattingen en ze niet als feiten te beschouwen.

Hoe veel verdient GameMeneer maandelijks?

Zoals eerder vermeld, hangt het maandelijkse inkomen van GameMeneer (Don de Jong) af van verschillende factoren, die kunnen fluctueren per maand. Een manier om een indicatie te krijgen van hoe veel hij verdient per maand is door te kijken naar zijn YouTube-statistieken.

Volgens de website Social Blade heeft GameMeneer (Don de Jong) in de afgelopen 30 dagen (vanaf september 2023) ongeveer 10 miljoen views en 20.000 abonnees gekregen op zijn hoofdkanaal.

Op basis van deze gegevens schat Social Blade dat zijn maandelijkse YouTube-inkomsten tussen de €2.500 en €40.000 liggen. Dit is echter een zeer ruime marge, die geen rekening houdt met andere inkomstenbronnen die GameMeneer (Don de Jong) heeft.

Bovendien kan zijn maandelijkse inkomen sterk variëren afhankelijk van de kwaliteit en kwantiteit van de advertenties die op zijn video’s verschijnen. Het is dus niet mogelijk om een exact bedrag te geven van hoe veel GameMeneer (Don de Jong) verdient per maand, maar het is waarschijnlijk meer dan €2.500 en minder dan €50.000.

Is GameMeneer (Don de Jong) miljonair?

Een miljonair is iemand die een vermogen heeft van minstens één miljoen euro of dollar. Zoals eerder vermeld, is het vermogen van GameMeneer (Don de Jong) niet precies bekend, maar er zijn verschillende schattingen die variëren van €1 miljoen tot €60 miljoen.

Als we deze schattingen als uitgangspunt nemen, kunnen we concluderen dat GameMeneer (Don de Jong) waarschijnlijk een miljonair is, zowel in euro’s als in dollars. Hij heeft immers meer dan genoeg geld verdiend met zijn YouTube-carrière en andere activiteiten om een vermogen van meer dan één miljoen te hebben opgebouwd. Hij behoort dus tot de elitegroep van youtubers die miljonair zijn geworden dankzij hun online succes.

Is Don de Jong de rijkste Youtuber van Nederland?

Het is moeilijk om te zeggen wie de rijkste Youtuber van Nederland is, omdat er geen officiële cijfers zijn over hun inkomsten en vermogens. Wel zijn er schattingen te vinden op verschillende websites, maar die kunnen sterk variëren. Volgens sommige bronnen zou Don de Jong een vermogen hebben van meer dan 1 miljoen euro, maar dat is niet bevestigd door hemzelf.

Wel weten we dat hij een grote villa heeft gekocht voor ongeveer 800.000 euro en dat hij twee dure sportwagens bezit: een Lamborghini Huracan en een Audi RS6. Daarnaast verdient hij geld met zijn Youtube-advertenties, zijn merchandise en zijn sponsorships.

Volgens een berekening zou hij minstens 15.000 euro per maand verdienen met zijn Youtube-views. Al met al kunnen we dus stellen dat Don de Jong een van de rijkste Youtubers van Nederland is, maar niet met zekerheid zeggen of hij de allerrijkste is.

Welke auto’s heeft GameMeneer (Don de Jong)?

Don de Jong heeft een grote passie voor auto’s en dat is te zien aan zijn wagenpark. Hij heeft twee sportwagens in zijn bezit: een gifgroene Lamborghini Huracan met een waarde van zo’n 280.000 euro en een Audi RS6 met een waarde van meer dan 100.000 euro.

  • De Lamborghini Huracan is een van de snelste en meest exclusieve auto’s ter wereld, met een topsnelheid van 325 km/u en een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 3,2 seconden. De Audi RS6 is een krachtige en luxe stationwagen, die ook zeer snel is: hij kan 305 km/u halen en gaat van 0 naar 100 km/u in 3,6 seconden.
  • Don de Jong heeft zijn Audi RS6 bovendien laten voorzien van een nieuwe, opvallende widebody, waardoor hij nog dikker en unieker wordt. Hij heeft ook meerdere Audi’s in bezit gehad, waaronder een R8 en een S5. Don de Jong laat regelmatig zijn auto’s zien in zijn vlogs en rijdt er graag mee rond.

Wat voor huis heeft Don de Jong?

Don de Jong woont sinds 2020 in zijn eigen villa, die hij voor een bedrag van zo’n 800.000 euro gekocht heeft. Het huis staat in een klein dorpje in Zuid-Holland en heeft een oppervlakte van 250 m². Het huis heeft vier slaapkamers, drie badkamers, een ruime woonkamer, een moderne keuken, een kantoor, een garage en een grote tuin met een zwembad. Het huis is volledig naar zijn smaak ingericht, met veel witte en grijze tinten, designmeubels en gadgets.

Hij heeft ook een speciale kamer voor zijn gaming-setup, waar hij zijn video’s opneemt en monteert. Don de Jong heeft in 2020 een rondleiding gegeven door zijn huis in een vlog, waarin hij alle details liet zien. Hij is erg trots op zijn huis en geniet ervan om er te wonen.