Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jelly (Jelle van Vucht), vermogen, salaris en meer

jelly vermogen salaris

Jelly, ook bekend als Jelle van Vucht, is een Nederlandse youtuber die vooral bekend is om zijn gaming video’s en vlogs. Hij heeft meer dan 24 miljoen abonnees op zijn hoofdkanaal Jelly, waar hij voornamelijk spellen speelt zoals GTA 5, Minecraft, Fortnite en Among Us. Hij heeft ook een tweede kanaal genaamd Jelly Vlogs, waar hij zijn persoonlijke leven deelt met zijn fans. Jelly is een van de meest succesvolle en rijke youtubers uit Nederland, met een geschat vermogen van tientallen miljoenen euro’s. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over Jelly, zoals zijn salaris, vermogen, auto’s en huis.

Wie is Jelly (Jelle van Vucht)?

Jelly is de artiestennaam van Jelle van Vucht, die geboren is op 14 oktober 1996 in Roermond. Hij begon met het maken van video’s in 2014, toen hij nog studeerde aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hij besloot echter al snel om te stoppen met zijn studie en zich volledig te richten op zijn YouTube-carrière.

Hij maakte in het begin vooral video’s samen met andere bekende youtubers, zoals Kwebbelkop en Slogoman. Later ging hij ook solo video’s maken en groeide zijn populariteit enorm. Hij staat bekend om zijn humoristische en energieke commentaar bij de spellen die hij speelt. Hij spreekt Engels in zijn video’s, om zo een internationaal publiek te bereiken.

Wat is het salaris van Jelly?

Het salaris van Jelly hangt af van verschillende factoren, zoals het aantal views, abonnees, advertenties en sponsors die hij heeft. Een manier om zijn salaris te schatten is door te kijken naar zijn YouTube-inkomsten. Volgens de website Naibuzz verdient Jelly ongeveer $11.000 per dag en $4 miljoen per jaar aan advertenties op zijn video’s. Dit is echter een ruwe schatting, die kan variëren afhankelijk van de kwaliteit en kwantiteit van de advertenties die op zijn video’s verschijnen.

Bovendien verdient Jelly ook geld aan andere bronnen, zoals YouTube Premium, Super Chat, Super Stickers, Super Thanks, Channel Membership en Shopping. Daarnaast heeft hij ook inkomsten uit andere activiteiten, zoals zijn eigen kledinglijn Jelly Store, zijn eigen game Jelly Drift en zijn samenwerking met andere youtubers binnen Revelmode. Het exacte bedrag dat Jelly verdient aan al deze bronnen is niet bekend, maar het is waarschijnlijk aanzienlijk hoger dan zijn YouTube-inkomsten alleen.

Wat is het vermogen van Jelly?

Het vermogen van Jelly is het totaal van al zijn bezittingen minus al zijn schulden. Het is dus niet hetzelfde als zijn salaris of inkomen. Het vermogen van Jelly is moeilijk te bepalen, omdat hij niet veel informatie deelt over zijn financiële situatie.

Er zijn echter verschillende websites die een schatting maken van zijn vermogen op basis van publiek beschikbare gegevens. Deze schattingen lopen echter sterk uiteen, van $1,5 miljoen tot $60 miljoen.

Een mogelijke verklaring voor deze grote verschillen is dat sommige websites rekening houden met meer factoren dan andere, zoals zijn investeringen, belastingen, levensstijl en kosten. Een andere verklaring is dat sommige websites verouderde of onbetrouwbare gegevens gebruiken. Het is dus belangrijk om kritisch te zijn bij het lezen van deze schattingen en ze niet als feiten te beschouwen.

Hoe veel verdient Jelly maandelijks?

Zoals eerder vermeld, hangt het maandelijkse inkomen van Jelly af van verschillende factoren, die kunnen fluctueren per maand. Een manier om een indicatie te krijgen van hoe veel hij verdient per maand is door te kijken naar zijn YouTube-statistieken. Volgens de website Social Blade heeft Jelly in de afgelopen 30 dagen (vanaf september 2023) ongeveer 42,8 miljoen views en 100.000 abonnees gekregen op zijn hoofdkanaal.

  • Op basis van deze gegevens schat Social Blade dat zijn maandelijkse YouTube-inkomsten tussen de $10,7K en $171,5K liggen. Dit is echter een zeer ruime marge, die geen rekening houdt met andere inkomstenbronnen die Jelly heeft.
  • Bovendien kan zijn maandelijkse inkomen sterk variëren afhankelijk van de kwaliteit en kwantiteit van de advertenties die op zijn video’s verschijnen. Het is dus niet mogelijk om een exact bedrag te geven van hoe veel Jelly verdient per maand, maar het is waarschijnlijk meer dan $10.000 en minder dan $200.000.

Is Jelle van Vucht miljonair?

Een miljonair is iemand die een vermogen heeft van minstens één miljoen euro of dollar. Zoals eerder vermeld, is het vermogen van Jelle van Vucht niet precies bekend, maar er zijn verschillende schattingen die variëren van $1,5 miljoen tot $60 miljoen. Als we deze schattingen als uitgangspunt nemen, kunnen we concluderen dat Jelle van Vucht waarschijnlijk een miljonair is, zowel in euro’s als in dollars.

Hij heeft immers meer dan genoeg geld verdiend met zijn YouTube-carrière en andere activiteiten om een vermogen van meer dan één miljoen te hebben opgebouwd. Hij behoort dus tot de elitegroep van youtubers die miljonair zijn geworden dankzij hun online succes.

Is Jelly de rijkste Youtuber van nederland?

Jelly is niet de rijkste youtuber van Nederland, maar hij behoort wel tot de top. Er zijn namelijk andere Nederlandse youtubers die een hoger vermogen hebben dan hij, zoals NikkieTutorials, Enzo Knol en Kwebbelkop. Volgens de website Celebrity Net Worth heeft NikkieTutorials, de bekende make-up artieste, een vermogen van $6 miljoen. Enzo Knol, de populaire vlogger, heeft een vermogen van $3 miljoen.

Kwebbelkop, de voormalige vriend en collega van Jelly, heeft een vermogen van $18 miljoen. Deze bedragen zijn hoger dan de meeste schattingen van het vermogen van Jelly, die tussen de $1,5 miljoen en $60 miljoen liggen.

Het is echter mogelijk dat sommige schattingen niet up-to-date of accuraat zijn, en dat het werkelijke vermogen van deze youtubers anders is dan wat wordt gerapporteerd. Bovendien kan het vermogen van deze youtubers veranderen naarmate ze meer of minder geld verdienen of uitgeven. Het is dus niet eenvoudig om te bepalen wie de rijkste youtuber van Nederland is, maar het is duidelijk dat Jelly tot de top behoort.

Welke auto’s heeft Jelly?

Jelly heeft een passie voor auto’s en heeft een indrukwekkende collectie van luxe en sportieve wagens. Hij heeft onder andere de volgende auto’s in zijn bezit:

  • Een Lamborghini Aventador in gifgroen, die hij in 2018 kocht voor ongeveer €318.000. Dit is een van de snelste en duurste auto’s ter wereld, met een topsnelheid van 350 km/u en een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 2,9 seconden.
  • Een Porsche Panamera Turbo S in zwart, die hij in 2019 kocht voor ongeveer €200.000. Dit is een krachtige en comfortabele sedan, met een topsnelheid van 315 km/u en een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 3,1 seconden.
  • Een Ferrari F8 Tributo in rood, die hij in 2020 kocht voor ongeveer €300.000. Dit is een prachtige en exclusieve sportwagen, met een topsnelheid van 340 km/u en een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 2,9 seconden.
  • Een Tesla Model X in wit, die hij in 2021 kocht voor ongeveer €100.000. Dit is een innovatieve en milieuvriendelijke elektrische SUV, met een topsnelheid van 250 km/u en een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 3,8 seconden.

Jelly heeft zijn auto’s meerdere keren laten zien in zijn video’s en op zijn Instagram-account. Hij is erg trots op zijn auto’s en houdt ervan om ermee te rijden en te pronken.

Wat voor huis heeft Jelly (Jelle van Vucht)?

Jelly woont in een luxe villa in de buurt van Amsterdam, die hij in 2019 kocht voor ongeveer €4 miljoen. De villa heeft een oppervlakte van 500 vierkante meter en beschikt over zes slaapkamers, vijf badkamers, een grote woonkamer, een moderne keuken, een bioscoopzaal, een gamekamer, een fitnessruimte en een sauna. De villa heeft ook een ruime tuin met een zwembad, een jacuzzi, een barbecueplaats en een trampoline. De villa is ook volledig beveiligd met camera’s, hekken en alarmsystemen.

  • Jelly heeft zijn huis meerdere keren laten zien in zijn video’s en op zijn Instagram-account. Hij is erg blij met zijn huis en houdt ervan om er te ontspannen en te feesten met zijn vrienden en familie.
  • Jelly is een van de meest populaire en rijke youtubers uit Nederland, die miljoenen fans en volgers heeft over de hele wereld. Hij is niet alleen een geweldige gamer en entertainer, maar ook een slimme ondernemer en investeerder. Hij heeft een enorm vermogen opgebouwd met zijn YouTube-kanaal en andere activiteiten, waarmee hij zichzelf een luxueuze levensstijl kan veroorloven.

Hij bezit meerdere auto’s, een villa, een kledinglijn, een game en meer, die allemaal zijn persoonlijkheid en smaak weerspiegelen. Hij is echter ook een vriendelijke en bescheiden persoon, die zijn fans, vrienden en familie waardeert en steunt. Hij is een rolmodel voor veel jonge mensen die hun passie willen volgen en hun doelen willen bereiken.