Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nikkie de Jager (NikkieTutorials), vermogen, salaris en meer

nikkie de jager, nikkietutorials salaris

Nikkie de Jager is een Nederlandse visagiste en YouTube-ster die bekend is geworden onder de naam NikkieTutorials. Ze maakt video’s over make-up en lifestyle en heeft miljoenen volgers over de hele wereld. Ze is ook een van de presentatoren van het Eurovisiesongfestival 2021 geweest. In dit artikel lees je alles over haar salaris, vermogen, carrière en leven.

Wie is Nikkie de Jager?

Nikkie de Jager werd geboren op 2 maart 1994 in Wageningen. Ze voelde zich al op jonge leeftijd een meisje en begon met het dragen van make-up. In 2008 startte ze haar YouTube-kanaal NikkieTutorials, waar ze instructievideo’s over make-up technieken uploadde. Ze werd al snel populair en kreeg veel abonnees en views.

  • Een van haar meest bekeken video’s is The Power of Makeup uit 2015, waarin ze het verschil laat zien tussen haar gezicht met en zonder make-up. Deze video inspireerde veel andere mensen om hun eigen versie te maken en werd een sociale media campagne onder de hashtag #ThePowerOfMakeup.
  • Naast YouTube is Nikkie de Jager ook actief op andere platforms, zoals Instagram, Facebook en Twitter. Ze heeft samengewerkt met veel beroemdheden, zoals Kim Kardashian, Lady Gaga, Selena Gomez en Drew Barrymore. Ze heeft ook verschillende prijzen gewonnen, zoals de Teen Choice Award, de Shorty Award en de Televizier-Ster. In 2019 deed ze mee aan het televisieprogramma Wie is de Mol?, waar ze als winnaar uitkwam.

In 2020 kwam ze uit de kast als transgender in een video genaamd I’m Coming Out, die meer dan 40 miljoen keer is bekeken. In 2021 was ze een van de presentatoren van het Eurovisiesongfestival in Rotterdam, waar ze online verslag deed en een YouTube-serie maakte met de deelnemende artiesten.

Wat is het salaris van NikkieTutorials?

Het exacte salaris van NikkieTutorials is niet bekend, maar volgens verschillende bronnen verdient ze ongeveer 1000 euro per miljoen views op YouTube. Aangezien haar kanaal meer dan 1,7 miljard views heeft, zou dat betekenen dat ze ongeveer 1,7 miljoen euro heeft verdiend met alleen YouTube.

Daarnaast verdient ze ook geld met gesponsorde posts op Instagram, waar ze tot wel 25.000 euro per post kan vragen. Ook heeft ze haar eigen make-up producten en doet ze andere klussen die gerelateerd zijn aan beauty en entertainment.

Wat is het vermogen van Nikkie de Jager?

Het vermogen van Nikkie de Jager wordt geschat op ongeveer 9 miljoen euro. Dit is gebaseerd op haar inkomsten uit YouTube, Instagram, make-up producten en andere activiteiten.

Hoe veel verdient NikkieTutorials maandelijks?

Het is moeilijk om precies te zeggen hoe veel NikkieTutorials maandelijks verdient, omdat dit afhangt van verschillende factoren, zoals het aantal views, likes, reacties en abonnees op haar video’s en posts, het soort samenwerkingen en sponsordeals die ze aangaat, het succes van haar make-up producten en andere projecten die ze doet.

Een manier om een schatting te maken is om te kijken naar het gemiddelde aantal views dat ze per maand krijgt op YouTube en dat te vermenigvuldigen met 1000 euro per miljoen views.

Volgens Social Blade heeft ze in de afgelopen 30 dagen (van 24 juli tot 22 augustus 2021) ongeveer 17,6 miljoen views gekregen op YouTube. Dat zou betekenen dat ze ongeveer 17.600 euro heeft verdiend met YouTube in die periode.

Daarnaast moet je ook rekening houden met haar inkomsten uit Instagram, make-up producten en andere activiteiten, die waarschijnlijk hoger zijn dan haar YouTube-inkomsten. Een ruwe schatting zou dus zijn dat NikkieTutorials maandelijks minstens 50.000 euro verdient.

Is Nikkie de Jager miljonair?

Ja, Nikkie de Jager is een miljonair. Zoals hierboven vermeld, wordt haar vermogen geschat op ongeveer 9 miljoen euro. Dat is meer dan genoeg om als een miljonair te worden beschouwd.

Ze heeft dit vermogen opgebouwd door haar succesvolle carrière als visagiste en YouTube-ster, waar ze miljoenen fans en volgers heeft verworven. Ze heeft ook veel geld verdiend met haar samenwerkingen met beroemdheden, haar eigen make-up producten en haar deelname aan verschillende televisieprogramma’s.

Is Nikkie de Jager de rijkste Youtuber van Nederland?

Nikkie de Jager is een van de rijkste YouTubers van Nederland, maar niet de allerrijkste. Er zijn andere Nederlandse YouTubers die meer vermogen hebben dan zij, zoals Jordi van den Bussche (Kwebbelkop), die ongeveer 12 miljoen euro waard is, of Enzo Erkelens (Enzo Knol), die ongeveer 4 miljoen euro waard is. Nikkie de Jager staat echter wel in de top 5 van meest succesvolle beauty Instagrammers van de wereld, wat een enorme prestatie is. Ze is ook de bekendste Nederlandse YouTuber in het buitenland, waar ze veel fans en bewonderaars heeft.

Welke auto’s heeft NikkieTutorials?

NikkieTutorials heeft in het verleden een BMW i8 gehad, een sportieve hybride auto die ongeveer 150.000 euro kost. Ze heeft deze auto echter te koop gezet voor 107.000 euro, omdat ze hem niet meer nodig had. Ze had de auto een persoonlijke touch gegeven door hem te laten wrappen in een roze kleur met haar logo erop. Het is niet bekend of ze momenteel een andere auto heeft of welke auto dat zou zijn.

Wat voor huis heeft Nikkie de Jager?

Nikkie de Jager woont in een landhuis in Uden, een plaats in Noord-Brabant. Ze kocht dit huis in 2017 voor 645.000 euro, terwijl de oorspronkelijke vraagprijs 945.000 euro was. Het huis heeft een woonoppervlakte van 293 vierkante meter en telt zes kamers, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers.

Het huis heeft ook een grote tuin met een terras en een jacuzzi. Nikkie de Jager deelt dit huis met haar verloofde Dylan Drossaers, die ook een bekende influencer is. Ze laat regelmatig haar huis zien in haar vlogs, waar ze ook romantische diners en feestjes organiseert.