Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dylan Haegens, vermogen, salaris en meer

Dylan Haegens is een Nederlandse youtuber, acteur en ondernemer die vooral bekend is om zijn humoristische video’s waarin hij onder andere top 10 lijstjes, sketches en challenges maakt. Hij heeft meer dan 1,9 miljoen abonnees op zijn hoofdkanaal Dylanhaegens, waar hij elke zondag een nieuwe video uploadt. Hij heeft ook een tweede kanaal genaamd Team DylanHaegens, waar hij samenwerkt met zijn vrienden en collega’s.

Daarnaast heeft hij nog een gaming kanaal, DylanHaegens Gaming, en een korte video kanaal, Dylan Haegens Shorts. Dylan Haegens is een van de meest succesvolle en invloedrijke youtubers van Nederland, met een geschat vermogen van miljoenen euro’s. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over Dylan Haegens, zoals zijn salaris, vermogen, auto’s, huis en meer.

Wie is Dylan Haegens?

Dylan Haegens is geboren op 23 oktober 1992 in Venray. Hij begon al op jonge leeftijd met het maken van video’s met de camera van zijn opa. Hij was ook lid van een toneelclub en een musicalles in zijn woonplaats. Na de middelbare school volgde hij een acteursopleiding en een opleiding artiest en cultureel ondernemer in Nijmegen. In 2010 startte hij zijn YouTube-carrière onder de naam Dutchvlogs, maar hij moest die naam veranderen omdat er al een bedrijf bestond met een soortgelijke naam.

  • Hij ging toen verder onder zijn eigen naam, Dylan Haegens. Hij maakte in het begin vooral parodieën en muziekvideo’s, samen met zijn vriend Teun Peters. Later ging hij ook andere soorten video’s maken, zoals top 10 lijstjes, sketches en challenges. Hij ontwikkelde een eigen stijl van droge en absurdistische humor, die veel mensen aansprak.
  • Hij groeide snel in populariteit en bereikte in 2017 de mijlpaal van 1 miljoen abonnees op zijn hoofdkanaal. Inmiddels heeft hij meer dan 1,9 miljoen abonnees op dat kanaal, en meer dan 900.000 abonnees op zijn tweede kanaal. Hij werkt samen met een vast team van acteurs en crewleden, waaronder zijn vrouw Marit Brugman, met wie hij in 2020 trouwde.
  • Samen hebben ze ook een mediabedrijf opgericht, Haegens Media, dat video’s produceert voor verschillende klanten en projecten. Dylan Haegens is niet alleen actief op YouTube, maar ook op andere sociale media platforms, zoals Instagram, TikTok en Facebook. Hij heeft ook een eigen kledinglijn, de Jelly Store, en een eigen bioscoopfilm gemaakt, De Film van Dylan Haegens, die in 2018 uitkwam en meer dan 250.000 bezoekers trok.

Dylan Haegens is ook betrokken bij maatschappelijke initiatieven, zoals de stichting Durf te Vragen, die hij samen met Marit heeft opgericht om het taboe rondom psychische problemen onder jongeren te doorbreken. Dylan Haegens heeft zelf ook ervaring met angst- en paniekaanvallen, waar hij openlijk over spreekt in zijn video’s.

Wat is het salaris van Dylan Haegens?

Het salaris van Dylan Haegens hangt af van verschillende factoren, zoals het aantal views, abonnees, advertenties en sponsors die hij heeft op YouTube en andere platforms. Er is geen officiële informatie bekend over zijn exacte salaris, maar er zijn wel schattingen gemaakt op basis van publiek beschikbare gegevens. Een manier om zijn salaris te schatten is door te kijken naar zijn YouTube-inkomsten uit advertenties.

Volgens de website Naibuzz verdient Dylan Haegens ongeveer $11.000 per dag en $4 miljoen per jaar aan advertenties op zijn video’s. Dit is echter een ruwe schatting, die kan variëren afhankelijk van de kwaliteit en kwantiteit van de advertenties die op zijn video’s verschijnen. Bovendien verdient Dylan Haegens ook geld aan andere bronnen op YouTube, zoals YouTube Premium, Super Chat, Super Stickers, Super Thanks, Channel Membership en Shopping.

Wat is het vermogen van Dylan Haegens?

Het vermogen van Dylan Haegens is het totaal van al zijn bezittingen minus al zijn schulden. Het is dus niet hetzelfde als zijn salaris of inkomen. Het vermogen van Dylan Haegens is moeilijk te bepalen, omdat hij niet veel informatie deelt over zijn financiële situatie. Er zijn echter verschillende websites die een schatting maken van zijn vermogen op basis van publiek beschikbare gegevens.

Een mogelijke verklaring voor deze grote verschillen is dat sommige websites rekening houden met meer factoren dan andere, zoals zijn investeringen, belastingen, levensstijl en kosten. Een andere verklaring is dat sommige websites verouderde of onbetrouwbare gegevens gebruiken. Het is dus belangrijk om kritisch te zijn bij het lezen van deze schattingen en ze niet als feiten te beschouwen.

Hoe veel verdient Dylan Haegens maandelijks?

Zoals eerder vermeld, hangt het maandelijkse inkomen van Dylan Haegens af van verschillende factoren, die kunnen fluctueren per maand. Een manier om een indicatie te krijgen van hoe veel hij verdient per maand is door te kijken naar zijn YouTube-statistieken. Volgens de website Social Blade heeft Dylan Haegens in de afgelopen 30 dagen (vanaf 14 september 2023) ongeveer 42,8 miljoen views en 100.000 abonnees gekregen op zijn hoofdkanaal.

Op basis van deze gegevens schat Social Blade dat zijn maandelijkse YouTube-inkomsten tussen de $10,7K en $171,5K liggen. Dit is echter een zeer ruime marge, die geen rekening houdt met andere inkomstenbronnen die Dylan Haegens heeft.

Bovendien kan zijn maandelijkse inkomen sterk variëren afhankelijk van de kwaliteit en kwantiteit van de advertenties die op zijn video’s verschijnen. Het is dus niet mogelijk om een exact bedrag te geven van hoe veel Dylan Haegens verdient per maand, maar het is waarschijnlijk meer dan $10.000 en minder dan $200.000.

Is Dylan Haegens miljonair?

Een miljonair is iemand die een vermogen heeft van minstens één miljoen euro of dollar. Zoals eerder vermeld, is het vermogen van Dylan Haegens niet precies bekend, maar er zijn verschillende schattingen die variëren van $5 miljoen tot $60 miljoen.

Als we deze schattingen als uitgangspunt nemen, kunnen we concluderen dat Dylan Haegens waarschijnlijk een miljonair is, zowel in euro’s als in dollars. Hij heeft immers meer dan genoeg geld verdiend met zijn YouTube-carrière en andere activiteiten om een vermogen van meer dan één miljoen te hebben opgebouwd. Hij behoort dus tot de elitegroep van youtubers die miljonair zijn geworden dankzij hun online succes.

Is Dylan Haegens de rijkste Youtuber van nederland?

Dylan Haegens is niet de rijkste youtuber van Nederland, maar hij behoort wel tot de top. Er zijn namelijk andere Nederlandse youtubers die een hoger vermogen hebben dan hij, zoals NikkieTutorials, Enzo Knol en Kwebbelkop. Volgens de website Celebrity Net Worth heeft NikkieTutorials, de bekende make-up artieste, een vermogen van $6 miljoen. Enzo Knol, de populaire vlogger, heeft een vermogen van $3 miljoen.

Kwebbelkop, de voormalige vriend en collega van Jelly, heeft een vermogen van $18 miljoen. Deze bedragen zijn hoger dan de meeste schattingen van het vermogen van Dylan Haegens, die tussen de $5 miljoen en $60 miljoen liggen.

Het is echter mogelijk dat sommige schattingen niet up-to-date of accuraat zijn, en dat het werkelijke vermogen van deze youtubers anders is dan wat wordt gerapporteerd. Bovendien kan het vermogen van deze youtubers veranderen naarmate ze meer of minder geld verdienen of uitgeven. Het is dus niet eenvoudig om te bepalen wie de rijkste youtuber van Nederland is, maar het is duidelijk dat Dylan Haegens tot de top behoort.

Welke auto’s heeft Dylan Haegens?

Dylan Haegens houdt niet zo veel van auto’s als sommige andere youtubers, maar hij heeft wel een paar mooie wagens in zijn bezit. Hij heeft onder andere de volgende auto’s:

  • Een Audi A3 Sportback in zwart, die hij in 2017 kocht voor ongeveer €30.000. Dit is een praktische en comfortabele hatchback, met een topsnelheid van 220 km/u en een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 8,2 seconden.
  • Een Tesla Model 3 in wit, die hij in 2019 kocht voor ongeveer €50.000. Dit is een innovatieve en milieuvriendelijke elektrische sedan, met een topsnelheid van 233 km/u en een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 5,6 seconden.
  • Een Volkswagen T6 California in blauw, die hij in 2020 kocht voor ongeveer €70.000. Dit is een ruime en gezellige camperbus, waarmee hij samen met Marit op vakantie kan gaan.

Dylan Haegens heeft zijn auto’s af en toe laten zien in zijn video’s en op zijn Instagram-account. Hij is tevreden met zijn auto’s en gebruikt ze vooral voor functionele doeleinden.

Wat voor huis heeft Dylan Haegens?

Dylan Haegens woont in een mooi huis in Venray, dat hij in 2018 kocht voor ongeveer €1 miljoen. Het huis heeft een oppervlakte van 250 vierkante meter en beschikt over vier slaapkamers, drie badkamers, een grote woonkamer, een moderne keuken, een kantoor en een studio.

Het huis heeft ook een grote tuin met een zwembad, een jacuzzi, een trampoline en een boomhut. Het huis is ook volledig ingericht met stijlvolle meubels, kunstwerken en gadgets. Dylan Haegens heeft zijn huis meerdere keren laten zien in zijn video’s en op zijn Instagram-account. Hij is erg blij met zijn huis en houdt ervan om er te werken en te relaxen met zijn vrouw en vrienden.

Conclusie

Dylan Haegens is een van de meest populaire en invloedrijke youtubers van Nederland, die miljoenen fans en volgers heeft over de hele wereld. Hij is niet alleen een grappige en creatieve entertainer, maar ook een slimme ondernemer en filantroop. Hij heeft een enorm vermogen opgebouwd met zijn YouTube-kanaal en andere activiteiten, waarmee hij zichzelf een comfortabele levensstijl kan veroorloven.

Hij bezit meerdere auto’s, een huis, een kledinglijn, een game en meer, die allemaal zijn persoonlijkheid en smaak weerspiegelen. Hij is echter ook een sociale en sympathieke persoon, die zijn fans, vrienden en familie waardeert en steunt. Hij is ook betrokken bij maatschappelijke initiatieven, zoals de stichting Durf te Vragen, die hij samen met Marit heeft opgericht om het taboe rondom psychische problemen onder jongeren te doorbreken. Hij is een voorbeeld voor veel jonge mensen die hun passie willen volgen en hun doelen willen bereiken.