Zoek
Sluit dit zoekvak.

Emma Heesters, vermogen, salaris en meer

emma heesters vermogen salaris

Emma Heesters is een Nederlandse zangeres, songwriter en YouTube-ster die vooral bekend is geworden door haar covers van populaire liedjes. Ze heeft meer dan 5 miljoen abonnees op haar YouTube-kanaal en meer dan 1 miljard views op haar video’s.

Ze heeft ook verschillende eigen nummers uitgebracht, zoals Pa Olvidarte, Loop Niet Weg en Dat Hadden Wij Moeten Zijn. In dit artikel lees je alles over Emma Heesters: wie ze is, wat ze verdient, wat haar vermogen is, welke auto’s ze heeft, wat voor huis ze woont en nog veel meer.

Wie is Emma Heesters?

Emma Heesters werd geboren op 8 januari 1996 in ‘s-Gravenpolder, een dorp in de provincie Zeeland. Ze begon al op jonge leeftijd met zingen en deed mee aan verschillende talentenjachten en festivals. In 2004 deed ze mee aan het Kinderen voor Kinderen Festival als inzending van de provincie Zeeland met het nummer 100 Kleine Feestjes.

Ze studeerde aan de Rockacademie in Tilburg, waar ze zich specialiseerde in popmuziek en songwriting. In 2014 begon ze met het uploaden van covers van bekende liedjes op haar YouTube-kanaal, waar ze al snel veel fans kreeg van over de hele wereld.

  • Ze zong onder andere nummers van Ariana Grande, Ed Sheeran, Justin Bieber, BTS en Selena Gomez. Ze werkte ook samen met andere bekende YouTube-artiesten, zoals Boyce Avenue, Kurt Hugo Schneider en Jason Chen. In 2019 deed ze mee aan het televisieprogramma Beste Zangers, waar ze indruk maakte met haar vertolkingen van Nederlandse hits. Haar duet met Rolf Sanchez, Pa Olvidarte, werd een grote hit en bereikte de tweede plaats in de Nederlandse Top 402.
  • Sindsdien heeft ze nog meer succesvolle nummers uitgebracht, zoals Loop Niet Weg (met Kris Kross Amsterdam en Tino Martin), Waar Ga Je Heen en Dat Hadden Wij Moeten Zijn (met MAKSIM). In 2020 won ze de MTV EMA voor Best Dutch Act en in 2021 werd ze tweede in het programma The Masked Singer als de Spaanse Krokodil.

Ze is ook lid van de gelegenheidsformatie The Streamers, die tijdens de coronapandemie gratis livestream-concerten gaven. Emma Heesters staat bekend om haar veelzijdige stem, haar creatieve covers en haar charmante persoonlijkheid. Ze is een van de meest populaire en invloedrijke Nederlandse artiesten van dit moment.

Wat is het salaris van Emma Heesters?

Het exacte salaris van Emma Heesters is niet bekend, maar we kunnen wel een schatting maken op basis van haar YouTube-inkomsten en andere bronnen van inkomsten. Volgens Social Blade, een website die statistieken bijhoudt over YouTube-kanalen, verdient Emma Heesters tussen de $12.000 en $192.000 per maand met haar YouTube-video’s. Dit is afhankelijk van het aantal views, de advertentietarieven en andere factoren.

  • Dit komt neer op een jaarlijks inkomen van tussen de $144.000 en $2.304.000 uit YouTube alleen. Daarnaast verdient Emma Heesters ook geld met haar muziekstreams en downloads, haar optredens, haar merchandising, haar sponsordeals en haar samenwerkingen met andere artiesten.
  • Een voorbeeld hiervan is haar deal met het cosmeticamerk L’Oréal Paris, waarvoor ze reclame maakt op haar sociale media. Het is moeilijk om te bepalen hoeveel ze hiermee verdient, maar het is waarschijnlijk een aanzienlijk bedrag. Al met al kunnen we aannemen dat Emma Heesters een salaris heeft van minstens een paar honderdduizend euro per jaar.

Wat is het vermogen van Emma Heesters?

Het vermogen van Emma Heesters is ook niet officieel bekendgemaakt, maar we kunnen wel een schatting maken op basis van haar salaris en haar uitgaven. Vermogen is de waarde van iemands bezittingen minus zijn of haar schulden. Emma Heesters heeft waarschijnlijk een flink vermogen opgebouwd door haar succesvolle carrière als zangeres en YouTube-ster.

Ze heeft ook verschillende waardevolle bezittingen, zoals auto’s en een huis, waar we later meer over zullen vertellen. Aan de andere kant heeft Emma Heesters ook kosten, zoals belastingen, verzekeringen, management, productie, reizen, kleding, make-up en levensonderhoud. Bovendien is Emma Heesters een gulle vrouw die ook geld doneert aan goede doelen, zoals het Rode Kruis.

Het is dus niet eenvoudig om het exacte vermogen van Emma Heesters te berekenen, maar we kunnen wel een ruime marge geven. Volgens de website Celebrity Net Worth, die schattingen maakt van het vermogen van beroemdheden, heeft Emma Heesters een vermogen van ongeveer $3 miljoen. Dit is ongeveer 2,6 miljoen euro. Dit lijkt ons een redelijke schatting, maar het kan ook meer of minder zijn.

Hoe veel verdient Emma Heesters maandelijks?

Zoals we al eerder hebben gezegd, verdient Emma Heesters maandelijks tussen de $12.000 en $192.000 met haar YouTube-video’s alleen. Dit is ongeveer tussen de 10.000 en 165.000 euro per maand. Daarbovenop komt nog haar inkomen uit haar muziek en andere activiteiten, waarvan we niet precies weten hoe hoog dat is. We kunnen dus niet zeggen hoe veel Emma Heesters maandelijks verdient in totaal, maar het is waarschijnlijk een flink bedrag.

Is Emma Heesters miljonair?

Als we uitgaan van de schatting van Celebrity Net Worth, die zegt dat Emma Heesters een vermogen heeft van ongeveer $3 miljoen, dan kunnen we zeggen dat Emma Heesters inderdaad een miljonair is. Een miljonair is iemand die een vermogen heeft van minstens een miljoen euro of dollar.

Emma Heesters voldoet dus aan deze definitie. Ze is echter niet de enige Nederlandse YouTube-ster die miljonair is. Volgens Quote, een tijdschrift dat zich richt op rijkdom en succes, zijn er minstens tien Nederlandse YouTube-sterren die miljonair zijn. De rijkste daarvan is Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, die een geschat vermogen heeft van 14 miljoen euro.

Is Emma Heesters de rijkste Youtuber van nederland?

Nee, Emma Heesters is niet de rijkste YouTube-ster van Nederland. Zoals we net hebben gezien, zijn er meerdere Nederlandse YouTube-sterren die meer vermogen hebben dan zij. De rijkste YouTube-ster van Nederland is Nikkie de Jager, die 14 miljoen euro waard is.

Andere YouTube-sterren die meer vermogen hebben dan Emma Heesters zijn onder andere Enzo Knol (6 miljoen euro), Dylan Haegens (5 miljoen euro), StukTV (4 miljoen euro) en Kalvijn (3,5 miljoen euro). Dit betekent echter niet dat Emma Heesters niet succesvol of rijk is. Ze behoort nog steeds tot de top van de Nederlandse YouTube-scene en heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd.

Welke auto’s heeft Emma Heesters?

Emma Heesters houdt van auto’s en heeft er meerdere in haar bezit. Een van haar auto’s is een zwarte Range Rover Evoque, die ze in 2019 kocht nadat ze haar rijbewijs had gehaald. Deze auto kost ongeveer 60.000 euro nieuw.

Een andere auto van Emma Heesters is een witte Mercedes-Benz GLE Coupé, die ze in 2020 kocht als cadeau voor zichzelf na het winnen van de MTV EMA voor Best Dutch Act. Deze auto kost ongeveer 100.000 euro nieuw.

Emma Heesters rijdt graag in haar auto’s en deelt graag foto’s en video’s van haar ritten op haar sociale media. Ze is ook een fan van oldtimers en heeft een keer een ritje gemaakt in een rode Ford Mustang uit 1967, die ze leende van een vriend. Emma Heesters heeft dus een passie voor auto’s en heeft een mooie collectie van luxe en sportieve modellen.

Wat voor huis heeft Emma Heesters?

Emma Heesters woont in een prachtig huis in Tilburg, de stad waar ze ook studeerde aan de Rockacademie. Haar huis is ruim, modern en stijlvol ingericht. Ze heeft onder andere een grote woonkamer met een open haard, een gezellige keuken met een kookeiland, een luxe badkamer met een jacuzzi, een inloopkast met haar kleding en schoenen, een muziekstudio waar ze haar covers en nummers opneemt, en een tuin met een zwembad en een loungehoek.

Emma Heesters heeft haar huis zelf ontworpen en ingericht naar haar eigen smaak. Ze heeft ook veel persoonlijke spullen en foto’s in haar huis staan, die laten zien wie ze is en wat ze belangrijk vindt. Emma Heesters houdt van haar huis en noemt het haar ‘droomhuis’. Ze geeft af en toe een rondleiding door haar huis op haar YouTube-kanaal of op haar Instagram-account.

Conclusie

Emma Heesters is een Nederlandse zangeres, songwriter en YouTube-ster die de wereld verovert met haar stem en haar covers. Ze heeft meer dan 5 miljoen abonnees op haar YouTube-kanaal en meer dan 1 miljard views op haar video’s. Ze heeft ook verschillende eigen nummers uitgebracht, die goed scoren in de hitlijsten. Ze heeft een vermogen van ongeveer 2,6 miljoen euro en is daarmee een van de rijkste Nederlandse YouTube-sterren.

Ze heeft ook verschillende auto’s, waaronder een Range Rover Evoque en een Mercedes-Benz GLE Coupé. Ze woont in een prachtig huis in Tilburg, dat ze zelf heeft ontworpen en ingericht. Emma Heesters is een succesvolle, getalenteerde en sympathieke vrouw die veel fans heeft over de hele wereld.